Zintuigelijk

Interieurontwerp & Brand design

voor particulieren en bedrijven

tell me your story

Ik haal de magie

van de natuur voor je in huis

Rozelie ontwerpt interieurs en brandings waarbij je zintuigen gevoed worden. Vanuit bewondering en waardering voor de schoonheid van de natuur haal ik de natuurbeleving naar binnen. Ik laat ontwerpen tot uiting komen, creëer iets betekenisvols, vanuit bezieling. Met hart, hoofd en mijn handen werk ik aan mijn projecten.

"

→ Interieur aanbod particulier

→ Interieur aanbod zakelijk

→ Brand design voor de ondernemer

Een natuurlijke beleving

Het is fascinerend hoe kleuren, vormen, geuren, structuren, geluiden en ritmes in de natuur veranderen door de verschillende seizoenen heen. Het bijzondere en levendige effect die de natuur op ons heeft lijkt tegenwoordig naar de achtergrond te zijn verdwenen. Connectie met de natuur zorgt voor rust, stilte, energie, meer geluk, het werkt ontspannend bewust en onbewust, het prikkelt je zintuigen, de impact van dit alles werkt overal in door. De natuur is pure magie, de invloed en beleving die je daar terug vindt verweef ik graag in jouw natuurlijke interieur of een brand design.

Just watch, wonder and learn

from Nature

Rozelie werkt graag samen met gevoelsmensen, de woondromers & ondernemers die hun hart volgen.

Make

some

magic

Make some magic

Mijn aanbod

Interieurontwerp particulier

Interieurontwerp zakelijk

Brand Design

Interieur

Particulier

Wat is nou écht jouw woondroom? Jouw woongeluk hangt namelijk niet af van een groter huis, luxer of nog meer spullen. Juist door te minimaliseren, weloverwogen keuzes te maken en ruimtes te verbinden met elkaar én de natuur ontstaat er een gevoel van rust. Een goede indeling, pure materialen, natuurlijke kleuren en veel licht maken dat er energie in je interieur onstaat en in harmonie is. Een comfortabele plek waar jij herinneringen kunt maken.

Ja, dat wil ik heel graag →

Interieurontwerp

Zakelijk

De beleving waar jij als ondernemer je hart zo van vol van hebt, wil je graag delen, anderen van laten genieten. Je wilt de emotie van jouw bedrijf kunnen zien, voelen, ruiken, ervaren, maar weet je niet hoe te realiseren? Door mensen te verbinden met de natuur, een natuurlijke omgeving te creëren onstaat er ruimte voor meer werkgeluk, het vermindert stress, zorgt voor meer ontspanning, prikkeling van je zintuigen worden geactiveerd, de creativiteit gaat meer stromen. Het heeft invloed op onze lichamelijke en geestelijke gesteldheid. Zakelijke interieurontwerpen van Rozelie bestaan onder andere uit winkels, horecagelegenheden, beautysalons, B&B’s en kantoren.

Ja, dat wil ik heel graag →

Brand design

Voor de ondernemers

Je wilt graag groeien of ben je juist helemaal ready om een goede start maken. Ben jij daarbij bereid om te investeren in je bedrijf? Ik geloof namelijk volledig in de kracht van een complete branding. Een professionele huisstijl die betekenisvol is, die je zintuigen prikkelt, inspireert, eentje die in lijn is met jouw verhaal.

Why? let me tell you →

Vertragen, even stilstaan, luisteren naar de stilte, meer aandacht voor wat er werkelijk toe doet.

About me

Jaren geleden koos ik voor het ondernemerspad. Destijds mistte ik in mijn werk de uitdaging, aandacht en ruimte om écht vanuit mijn creativiteit bezig te kunnen zijn. Daarnaast voelde ik mij niet meer thuis in het dagelijkse systeem waar ik in zat. Ik koos ervoor om bewuster te kunnen leven en betekenisvol te creëren vanuit mijn eigen flow. Een top zet en it feels goooood!

Mijn grote dagelijkse inspiratiebron is de natuur. De eenvoud maar tevens ook de kracht van de natuur vind ik echt fenomenaal! In deze soms hectische wereld lijken we haast te vergeten hoe waardevol de natuur voor ons is en wat het ons kan geven. Je hoeft alleen maar te kijken, voelen, luisteren, ruiken en proeven om het te ervaren.

Ooit op een bedje van mos gelegen? Niet? Oehhhh dat ligt zó lekker zacht, het haalt je uit je comfortzone en je krijgt een hele andere blik op de wereld om je heen. You must try!

Leven vanuit mijn natuurlijke flow en intuïtie is voor mij vrijheid.

De natuur kent geen kaders

Make it like a memory

Elk ontwerp heeft een mooi verhaal en

verdient pure aandacht

Elk ontwerp heeft een mooi verhaal en verdient pure aandacht

Verandering is een natuurlijk proces

Ik hou van persoonlijk contact. Leuk als we connecten om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen. Stuur mij gerust een berichtje.

 

Nice to meet you!

 

*